Mintha összeházasodott volna az Exatlon két bajnoka - fotók

qrf
Vágólapra másolva!
Egybekelt az Exatlon Hungary két bajnoka. Igaz, Szendy Lilla és Virág András csak egy magazin fotózása kedvéért mondta ki a boldogító igent, a valóságban nincs több közöttük, mint barátság. Virág András szerint nagyon szerencsés lesz az a fiú, aki valójában oltár elé állhat Lillával. A szingli sportoló azt is elárulta, számára milyen az ideális társ és hogyan képzeli saját esküvőjét.
Vágólapra másolva!

Hogy érezted magad a fotózáson? Mennyire volt olyan, mintha tényleg esküvőtök lenne?

- Bevallom, hogy a körülmények és az egész hangulat miatt teljesen átszellemültem, szabályosan izgultam. Tényleg olyan volt, mintha komolyan egybekelnénk.

Milyen viszonyban vagytok Lillával? Milyen nőnek látod?

- Lillával nagyon jó viszonyban vagyok, mondhatom, hogy az egyik legjobb barátom lett a csapatból, ezért is vállaltuk be ezt a fotózást, és valószínűleg ezért is telt ennyire jó hangulatban. Ezért sikerültek a képek ennyire hitelesre. Lilla egy nagyon szép, sportos és dekoratív nő. Nagyon szerencsés lesz az a srác, aki majd valójában el fogja venni feleségül.

Hogyan képzeled majd a valódi esküvődet? Fontos számodra a házasság?

- Sok elképzelésem van lánykérés szempontjából is, de még meg kell találnom hozzá az igazit. Szeretném majd egy tengerparton tartani a saját esküvőmet, nem ragaszkodom a nagy esküvőhöz. Úgy gondolom, hogy ha két ember szereti egymást, akkor nem kell hozzá esküvő, hogy ez egy életen át tartson. Ettől függetlenül mindenképp szeretném majd megkérni életem párja kezét, úgyhogy nekem valószínű, hogy lesz esküvőm. Az, hogy mikor, az még kérdéses, de a következő 8 éves tervemben benne van, ha a sors is úgy akarja.

Milyen az ideális társ számodra?

- Legyen őszinte, meg tudjak beszélni vele mindent, támogassuk egymást mindenben, legyen időnk egymásra, és ami úgy gondolom, hogy a legfontosabb, szeressen úgy, ahogy vagyok, minden hülyeségemmel, minden hibámmal együtt. Persze ez fordítva is igaz. Én még hiszek abban, hogy létezik ez a feltétel nélküli szeretet, szerelem. Úgy is szeretnék párt választani magamnak, hogy ha én 30 év múlva felkelek mellette az ágyban, akkor is ugyanúgy beleszeressek minden reggel, és megköszönjem, hogy Ő az én párom.