Megjelentek Szikora Róbert kalandos sorsú dalai

Szikora Róbert interjú portré szikora robi Szikora Róbert interjú
Szikora Róbert interjú
Vágólapra másolva!
A '90-es években kérték fel Szikora Róbertet, hogy készítsen egy rock and roll albumot, ám mielőtt az eljuthatott volna a közönséghez, a kiadó csődbe ment. Az elkészült kazettákból pár százat megtartott és odaadott néhány rajongónak, a többit viszont kidobta édesanyjánál a kukába. Az albumról két dalt most a közönség is megismerhet. Hogy miként, az a Librettó beszélgetéséből kiderül.
Vágólapra másolva!

„A '90-es években volt egy lemezkiadó, aki azt kérte, hogy készítsek egy rock and roll lemezt. Megírtam, kinyomtak többezer borítót, tízezer kazettát, ám mire megjelent volna, csődbe ment a cég. Az elkészült kazettákból pár százat megtartottam, amit megkaptak a rajongók, a többit hónapokig dobáltam ki édesanyám kukájába" – mesélte az M5 Librettó című műsorában az EMeRTon-díjas énekes. „Ez az egyetlen és első önálló kislemezem, volt R-GO, volt Hungária, de Szikora Róbert még nem" – árulta el a különleges lemezről az R-GO frontembere.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Hogy miért két dalt választottak, és hogy a többi kiadását is tervezik-e, arról Kovács László, a lemez szerkesztője árult el részleteket a beszélgetés során, amely IDE kattintva újranézhető. A Librettó adásából az kiderül, a különleges album dalait hallhatja-e majd a közönség a koncerteken.