Rengeteget változott a testem - írta a magyar Instagram-sztár, akit már 205 ezren követnek

B. Nagy Réka
Vágólapra másolva!
B. Nagy Réka 2015 óta készít videókat, az Instagramon 205 ezren, a YouTube-on 171 ezren követik, ahová főleg vlogokat készít, de a saját dalai is megtalálhatók a csatornáján. Instagram-posztjában vallotta be, hogy nagyon sokáig nem volt megelégedve saját magával. 
Vágólapra másolva!

A népszerű influenszer elárulta, hogy az elmúlt időben rengeteget változott a teste, amit többen szóvá is tettek neki. Réka elmondta, hogy sokáig észre sem vette a változást, aztán egyszer csak egyik nadrágja sem volt jó rá, hirtelen mindegyik két számmal nagyobb lett. "Mikor az első #bodypositivity posztomat osztottam meg veletek, akkor éreztem azt, hogy egy nagyon jó útra tértem, végre harmóniába kerültem önmagammal" - írta. Elárulta azt is hogy a változást az hozta el, hogy elengedte a görcsös megfelelési kényszert.

B. Nagy Réka instagram.com/bnagyreka_official/

A népszerű influenszer bevallása szerint régen csak azért edzett, hogy fogyjon de most minden más, mert megtalálta azt a sportot, amiben igazán jól érzi magát és már az étkezéshez is teljesen másképp áll. Réka arra ösztönzi a rajongóit, hogy találják meg az arany középutat és figyeljenek az egészségükre.