Október 22-én Budapestre látogat Philipp Plein divattervező, a róla elnevezett extravagáns luxusmárka alapítója.

A német származású, jelenleg Monacóban élő tervező a divatipar egyik legsikeresebb, egyben egyik leggazdagabb embere. 1998-ban, Svájcban alapított márkájával ott van a világ 100 legnagyobb gyártói között. Világszerte jelenleg több mint 200, a Philipp Plein Grouphoz tartozó üzletben érhetőek el kollekciói, többek között Milánóban, Londonban, Párizsban, New Yorkban, Las Vegasban, Beverly Hillsben, vagy éppen Moszkvában, Dubaiban, Hongkongban, 2018-óta pedig már Budapesten is, a Fashion Streeten.

Philipp Plein

Philipp Plein a divatvilág kulcsszereplőjeként olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Mischa Barton, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Rita Ora, Naomi Campbell, Iggy Azalea, Grace Jones, Theophilus London, Fergie, Chris Brown, Jeremy Meeks és Paris Hilton. Luxuskollekciói a csillogás és a tündöklés jegyében készülnek, melyeket fényűző divatbemutatókon mutat be. 

A divatpápa október 22-én Budapestre érkezik, először a LifeTV - Frizbi című műsorának vendége lesz, majd a róla elnevezett márka budapesti üzletébe látogat. Itt találkozik a média képviselőivel, valamint egy zárt körű, néhány kiválasztott számára meghirdetett találkozón vesz részt. Ezt követően Philipp Plein programja a Gigi's Budapestben folytatódik, ahol exkluzív partyt rendeznek a tiszteletére.