Házkutatást tartott a rendőrség Marilyn Manson házában, fogva tartott nőkkel erőszakoskodhatott

Marilyn Manson
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Marilyn Manson attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Lefoglaltak digitális adathordozókat, adattároló egységeket, de a rockénekes nem volt jelen. 
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i rendőrség emberei megszállták Marilyn Manson nyugat-hollywoodi házát, bizonyítékok után kutatva. A Deadline.com szerint olyan digitális adathordozókat kerestek, amelyeken talán vannak felvételek arról, hogy milyen beteges szexuális játékokat űzött azokkal a nőkkel, akik fogvatartásra is panaszkodtak. A sátánizmussal is foglalkozó rocksztár, akinek valódi neve Brian Warner, nem volt jelen az eseménynél. Bővebbet egyelőre nem tudni az esetről.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin

Mint korábban írtuk, az amerikai showbiznisz legújabb bukott csillaga Marilyn Manson énekes, rocksztár, akit legalább több nő vádol azzal, hogy bántalmazta fizikailag vagy érzelmileg. A botrány kipattanása után több produkció és cég szakította meg kapcsolatát Mansonnal: először kiadója, a Loma Vista Recordings jelentette be, hogy a nők által megfogalmazott gyanúsítások alapján azonnali hatállyal megszünteti Manson új albumának promócióját, és többé nem is dolgoznak együtt vele. Aztán gyorsan két korábbi sorozatból is törölték azokat a részeket, amelyekben szerepelt.

Ötvennél is több nővel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy Marilyn Manson súlyos személyiségzavarral küzd. Több ingatlanja van, az egyik házát a nők csak „fekete hűtőszekrényként" emlegették: a szőnyegek, a bútorok és a dekorációk feketék voltak, éppúgy, mint a függönyök. A szobák éjjel-nappal el voltak sötétítve, a helyiségek pedig dermesztően hidegek voltak. Ha egy vendég 18 fok fölé merte tekerni a termosztátot, Mansonnak állítólag dührohamai lettek. Brutális erőszak, bizarr szexuális játékok, fizikai bántalmazás, lelki terror – állításuk szerint ezt kellett átélniük a nőknek a horrorházban.