Gáspár Bea drámai vallomása: majdnem meghalt a lánya

Gáspár Bea és Evelin
Vágólapra másolva!
Gáspár Bea a LifeTV-n, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban tárt fel néhány családi titkot, többek között azt is elmesélte, hogy a nagyobbik lánya, Evelin kis híján halva született.
Vágólapra másolva!

Gáspár Bea az Összezárva Hajdú Péterrel péntek este adásba kerülő részében mesélte el, hogy Evelin születésekor majdnem tragédia történt, kisebbik lányának, Virágnak pedig ikertestvére született volna.

"Evelin nem arra az időpontra volt kiírva, mint amikor végül megszületett, még lett volna két vagy három hét. Az volt a baj, hogy nem mozgott, ezért az anyósom bevitt a kórházba. Ott derült ki, hogy már zöld a magzatvíz, és hogy a köldökzsinór a nyaka köré csavarodott. Azonnal megcsászároztak. Egy csoda, hogy a lányom él" – mesélte.

Bea azt is elárulta, hogy másodjára ikrekkel volt terhes, de közülük csak Virág született meg. "Nyolchetes terhes voltam, amikor az egyik magzatot elveszítettem. Győző összetört, én viszont nem, mert tudtam, két gyerek mennyi feladattal és felelősséggel jár. Virág születése után a férjem szeretett volna még egy babát, vágyott egy fiúra. Én kategorikusan elzárkóztam, így is túl nagy volt a felhajtás körülöttünk, nem akartam, hogy azzal foglalkozzanak, hogy nézek ki terhesen" – magyarázta.