Tévésorozatok, amelyektől végleg elbúcsúztunk 2021-ben

Melissa Benoist, Supergirl, Lucas Till, MacGyver, William H. Macy, Shameless
Vágólapra másolva!
2021 még mindig rendhagyó év volt az amerikai sorozatiparban, és a rajongókat akár el is szomoríthatta, hisz amellett, hogy remek új produkciókat üdvözölhettek, számos szériának búcsút kellett inteniük. Véget ért az NCIS: New Orleans, a Supergirl, a Shameless – Szégyentelenek, de ez még korántsem a teljes lista – hét szériáról olvashat röviden, több produkciót pedig csak megemlítünk: a közös bennük, hogy legalább négy évadot megértek, és 2022-ben már nem lesznek képernyőn.
Vágólapra másolva!

Shameless – Szégyentelenek

Utolsó adás: április 11.
Évadok száma: 11

Forrás: Showtime

Az eredeti, brit széria is tizenegy évadot ért meg, itthon azonban ismertebb az amerikai verzió, amelyben az Oscar-jelölt William H. Macy játszotta a főszerepet: Frank Gallagher megformálásáért hatszor jelölték Emmy-díjra is. Alkoholista karaktere segélyből éldegélt Chicago déli részén, de a saját érdekében mindenkit kihasznált, hat gyerekéért sem tett túl sokat – így a kisebbek nevelése a legidősebb lányra maradt. Az őt játszó Emmy Rossumnak azonban kilenc szezon elég volt a sorozatból, az utolsó kettő már nélküle ment le.

MacGyver

Utolsó adás: április 30.
Évadok száma: 5

Forrás: CBS

Az 1985-ös MacGyver rebootja volt, 2016-ban indult. Bár a főszereplő jócskán megfiatalodott – Richard Dean Anderson helyett már Lucas Till játszotta –, a történet nem előzmény volt, hiszen a modern korban játszódott, MacGyver modern eszközöket is használt az akciók során. Ami az eredeti történetből megmaradt, hogy többnyire itt is a leleményességét és a tudományos ismereteit használta, hogy kikeveredjen szorult helyzetekből. Hogy a szériát mennyi értelme volt feltámasztani, arról itt írtunk korábban.

NCIS: New Orleans

Utolsó adás: május 23.
Évadok száma: 7

Forrás: CBS

A JAG – Becsületbeli ügyekből kinőtt NCIS hamar siker lett, az Egyesült Államokban sokáig elképesztő nézettséggel ment, jelenleg a 19. évadánál tart – így nem csoda, hogy az évek során egész franchise épült köré. A 2009-es NCIS: Los Angeles után 2014-ben elindult az NCIS: New Orleans is, amelyben természetesen New Orleans környéki ügyeket oldott meg Dwayne Cassius Pride ügynök (Scott Bakula) és csapata. A széria végül azért szűnt meg, hogy teret adjon egy újabb spin-offnak, 2021-ben ugyanis elindult helyette az NCIS: Hawaii.

Keeping Up with the Kardashians

Utolsó adás: június 20.
Évadok száma: 20

Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

14 év, 20 évad után véget ért Kardashianék családi valóságshow-ja is, amelynek érdekessége volt, hogy az évek során az is megismerhette az összes szereplőjét, aki magából a műsorból egy percet sem látott. A Kardashian és Jenner lányok tökélyre fejlesztették a sztárcsinálást, brandépítést: mindennap írnak róluk, közülük a legnépszerűbbnek, Kylie Jennernek már közel 300 millió követője van az Instagramon – és a másik négy lány közül háromnak is 200 millió feletti a rajongótábora. A család legnagyobb botrányait itt szedtük össze.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!