Britney Spears perrel fenyegeti a saját húgát

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Britney Spears az ügyvédjén keresztül írt levelet a húgának, Jamie Lynn Spearsnek, aki szerinte hazugságokat állít róla az új könyvében.
Vágólapra másolva!

Már a megjelenése előtt nagy port kavart Jamie Lynn Spears önéletrajzi könyve, a Things I Should Have Said, amelyben híresebb nővéréről, Britney-ről is szó esik – ám nem éppen kedvező kép rajzolódik ki róla.

Jamie Lynn Spears Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Jamie szerint Britney már gyerekként paranoiás jeleket mutatott, zavarosan viselkedett, volt, hogy kést ragadott, és bezárta a testvérét a szobába, máskor ordítva káromkodott – ami az énekesnő szerint hazugság, ezért levélben szólította fel a húgát, hogy hagyjon fel a rágalomhadjárattal, különben pert indít ellene.

Britney Spears Forrás: AFP/Valerie Macon

"Bár Britney nem olvasta, és nem is szándékozik elolvasni az ön könyvét, ő és több millió rajongója döbbenten látta, hogy ön miként próbálta meg kizsákmányolni anyagi haszonszerzés céljából. Nem fogja tolerálni, nem is kell neki" – áll a Britney ügyvédje, Mathew Rosengart által megfogalmazott levélben, amelyet a Page Six közölt.

A TMZ közben annyival egészítette ki a hírt, hogy Jamie egyelőre nem kapta meg a levelet, így hivatalosan még nem is reagált a perrel való fenyegetésre.