Ed Sheeran életét tönkretette egy South Park-epizód

Ed Sheeran
Vágólapra másolva!
Ed Sheeran egy friss interjúban arról beszélt, hogy egy 2005-ös South Park-epizód tönkretette az életét – de még így is közreműködne a sorozatban.
Vágólapra másolva!

Ed Sheeran a Slam Radiónak adott interjút, ott beszélt arról, hogy egy 2005-ös South Park-epizód, a magyarul Vörhenyesek címet kapott Ginger Kids mennyire megnehezítette az életét:

Az énekest Nagy-Britanniában világéletében, már gyerekként is piszkálták a vörös haja miatt, az Egyesült Államokban azonban különlegesnek számított, inkább tetszett az embereknek – egészen addig, amíg be nem mutatták a South Park említett részét.

A Vörhenyesekben ugyanis Cartman arról tartott előadást, hogy a vörös hajú, szeplős gyerekek ocsmányak és gonoszak, még lelkük sincs:

"A South Parknak az a része tönkrevágta az életemet. Emlékszem, amikor megjelent, onnantól kezdve az egész világon úgy kezeltek, mint Angliában" – magyarázta Sheeran.

Az énekes ezzel együtt szereti a South Parkot, az interjúban azt is mondta, hogy szívesen vállalna vendégszerepet is a sorozatban: szinkronizálná például a saját karakterét, ha megrajzolnák az alkotók.