A Stranger Things sztárja és Bon Jovi fia először mutatkoztak együtt hivatalosan

Photocall For Netflix's "Stranger Things" Season 3 GettyImageRank1 People USA California Hollywood - California One Person Television Show Photography Photo Call Arts Culture and Entertainment Motion Study Attending Celebrities Linwood Dunn Theater Netfli
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 09: Millie Bobby Brown attends a photocall for Netflix's "Stranger Things" Season 3 at Linwood Dunn Theater at the Pickford Center for Motion Study on November 09, 2019 in Hollywood, California. JC Olivera/Getty Images/AFP (Photo by JC Olivera / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Millie Bobby Brown fiatal színésznőnek a Stranger Things hozta meg a világra szóló sikert, azóta a 12 éves kislányból már kész nő lett, ugyanis a múlt hónapban ünnepelte a 18. születésnapját. Képgalériát itt talál róla.
Vágólapra másolva!

Brown múlt év végén árulta el a rajongóknak, hogy komoly párkapcsolatban él a 19 éves Jake Bongiovival – a zenész Jon Bon Jovi fiával – akivel azóta is töretlen a szerelmük. Igaz, csak novemberben ismerték el, hogy egy pár, de többen is látni vélték a fiatalokat együtt nyaralni és kirándulni a bejelentés előtt.

Most újabb mérföldkőhöz érkezett kapcsolatuk, ugyanis először jelentek meg párként nyilvános eseményen. A londoni BAFTA – díjátadóra érkeztek kéz a kézben, ami nagy esemény volt a fiatal színésznő számára, hiszen először vett részt a Brit Film-és Televíziós Akadémia, évente megrendezésre kerülő gáláján.

Millie Bobby Brownt ugyan nem díjazták, de hamarosan újra láthatjuk a képernyőn, ugyanis idén május 27-től visszatér a Stranger Things – a negyedik évaddal – közel három év kihagyás után - írja a People.