A Sztárban sztár egyik döntőse kiadta magából a feszültséget

TV2 Sztárban Sztár 2022
Vágólapra másolva!
Ahogy mi is megírtuk, már csak négy versenyző maradt a 12 fős mezőnyből, akik részt vesznek a szombati döntőben. A végjáték miatti – egyre fokozódó – feszültség egyesekben úgy csapódik le, hogy őszinte és érzelmes posztokban mondanak köszönetet a rajongóknak és a stábnak egyaránt.
Vágólapra másolva!

Legutóbb Ember Márk döntött úgy, hogy kiírja magából az elmúlt hónapok alatt felgyülemlett érzelmeit és gondolatait, melyeket még a döntő előtt szeretett volna a követői tudtára adni.

A színész köszönetet mondott a támogatásért és a szeretetért, amit rajongóitól és a stábtagoktól kapott. Számára a Sztárban sztárban töltött idő maga a nyereség, hiszen elmondása szerint olyan szoros barátságok és kapcsolatok fűződtek ez idő alatt, ami többet jelent, mint maga a legjobb előadónak járó győzelem.

„Sokszor mondtam már, de nem győzöm hangsúlyozni -

A legnagyobb nyeremény az volt, hogy a segítségetekkel, az összes adáson ott lehettem" – fogalmazott a színész az Instagramon közzétett posztban, melyre Vavra Bence három szív emotikonnal reagált.

Rajta kívül – a még versenyben lévő egyetlen női előadó – Szekeres Adrien is köszönetet mondott közösségi oldalán, a posztban a szavazóinak és a stábnak is üzent.

A szombati döntőre visszatérnek a nyolcadik évad már korábban távozni kényszerült előadói, valamint meglepetés sztárvendégek is lesznek, akik a még versenyben lévő négy énekessel fognak egy-egy duettet előadni.