Michelle Wild elárulta, melyik helyszín volt a legfurcsább, ahol szexelt

Michelle Wild
Vágólapra másolva!
A kilencvenes évek végének, a kétezres évek elejének legismertebb magyar pornósztárja volt, de némi ruhás próbálkozás után (szerepelt hónapokig a Jóban Rosszban sorozatban) teljesen visszavonult.
Vágólapra másolva!

Michelle Wild nem szégyellte munkáit, nem érzett bűntudatot a pornózás miatt. „Egyáltalán nem. Úgy érzem, nincs okom rá. Amit a kamerák előtt csinálok, az inkább alkotás, nem igazi szex, így nem csalok meg senkit" – vélekedett.

Michelle Wild

A helyszínek közül számára a legemlékezetesebb egy húsipari hűtőház volt. „Egyben ez volt a legextrémebb is. Voltak valódi húsok is felaggatva díszletnek, és ezek miatt a hőmérsékletet tartani kellett, ami nekünk kevésbé volt kellemes" – mondta egy 2001-es interjúban az Origónak.

Akkoriban úgy gondolta, hogy körülbelül négy év múlva kiszáll a pornóiparból: „Későbbi terveimről most csak annyit szeretnék elárulni, hogy a természetgyógyászat az, ami ugyanúgy alapvetően vonz, mint az erotika. Amúgy régóta dédelgetett álmom volt, hogy a pornót kipróbáljam. Meg kellett hozzá várni a megfelelő pillanatot. Nem beszéltek rá, teljesen a saját döntésem volt. És erre büszke vagyok."

A virágkötés unalmas volt

„Rendes" állása is volt egy időben, három napig volt virágkötő. „Első munkahelyem egy szextelefonos cégnél volt. Másodjára sztriptíztáncosként dolgoztam egy bárban" – emlékezett.

2001-ben már nem volt gondja a pénzzel: „Szemtelenül sokat keresek, de az igazi luxus az életemben az, hogy az esetek többségében annyit aludhatok, amennyit akarok" – jegyezte meg. Hogy a férfiak vagy a nők kerestek többet a filmekkel? „Mindkét kategóriában vannak különbségek. Nem szoktunk beszélni a pénzről egymás között a színészekkel, de irányadóként annyit, hogy a sztárgázsi mégiscsak sztárgázsi" – vélte.