Újabb részleteket árult el a támadásról Berki Mazsi

Berki Mazsi, Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Ahogy mi is megírtuk, támadás érte a nyílt utcán Berki Mazsit és alig féléves kislányát, a helyzet tettlegességig fajult. Az interjú után, most további részleteket tett közzé az esetről a hivatalos Instagram-oldalán.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsit nagyon megviselték a történtek, ezért nem szeretne egyelőre többet beszélni a támadásról. Azt azonban nagyon fontosnak tartja, hogy

felhívja nőtársai figyelmét arra, hogy mi történhet a legváratlanabb helyzetekben.

Ezért kéri követőit – főként nőtársait és az édesanyákat – hogy nagyon vigyázzanak magukra és legyenek körültekintőbbek.

Legutóbbi posztjában köszönhetet mond mindazoknak, akik segítettek neki az incidens idején. Elsősorban egyik barátnőjének, akivel véletlenül épp vonalban volt és végighallgatta az egész vitát telefonon keresztül.

Szerencsére a barátnőjének volt annyi lélekjelenléte, hogy az összeomlás szélén álló Berki Mazsit megnyugtassa és tanácsokat adjon neki. Berki felesége megköszönte a rendőrség gyors intézkedését és egyik üzleti partnerének, hogy gyorsan a segítségére sietett és vigyázott a kislányára, amíg ő feljelentést tett.