Elárulta Johnny Depp ügyvédje, mi van közte és a színész között

Camille Vasquez
Vágólapra másolva!
A hónap elején zárult le Johnny Depp rágalmazási pere, melyet volt felesége, Amber Heard ellen indított. Az ítélet a színésznek kedvezett, melyhez nagyban hozzájárult ügyvédje, Camille Vasquez, aki keresztkérdéseivel buktatta le Heard hazugságait.
Vágólapra másolva!

Depp rajongói rögtön megkedvelték a harcos ügyvédnőt, aki megmentette kedvencüket az aljas vádaktól. Sokan remélik azóta is, hogy Vasquez és Depp valójában egy párt alkotnak, azonban az ügyvéd most elmondta mit gondol ezekről a pletykákról.

Kiábrándító, hogy bizonyos médiumok ezt a témát továbbgondolták, vagy azt állították, hogy a Johnnyval való interakcióm, – aki egy barátom, akit már négy és fél éve ismerek és képviselek – az bármilyen módon helytelen vagy szakszerűtlen volt. Kiábrándító számomra ezt hallani" – mondta a People magazinnak az ügyvédnő.

Hozzátette, hogy kubai és kolumbiai származása lévén egy érzelmes és temperamentumos jellem, aki nagyon érzelmes és törődik az ügyfeleivel, akikkel a közös munka során nyilvánvalóan közel kerülnek egymáshoz. Ha úgy adódik a pillanat hevében bárkit megölel és ezt nem is szégyelli, de nincs közöttük romantikus kapcsolat.