Nyaralásán sem ismerkedhetett nyugodtan Peter Srámek

Peter Srámek
Vágólapra másolva!
A Csináljuk a fesztivált! győztese, Peter Srámek hivatalosan egyedülálló, de a horvátországi nyaralásán készült fényképek tanúsága szerint nagyon aktívan keresi a szerelmet. 
Vágólapra másolva!

Peter Srámek először a Rising Star zenés műsorában tűnt fel, majd kis szünet után, fokozatosan egyre nagyobb hírnévre tett szert. A szlovák származású énekes nemrég megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című műsort is, most pedig szakított időt a feltöltődésre is, ugyanis nemrég Horvátországban lazított a barátaival, ahol az ismerkedésre is nagy hangsúlyt fektetett.

Ott tartózkodó magyarok szerint az énekes aktívan flörtölt a lányokkal egy bárban. Az estéről készültek képek is.

Amikor az énekes tudomást szerzett a róla készült lesifotókról, nagyon nem örült, és a következőket nyilatkozta a Borsnak:

és másnap ne hívjon föl valaki a sajtótól! Igen, buliztam, és igen, jól éreztem magam egy lány társaságában, akit aznap este ismertem meg! Remélem, azért ez nem baj?!" - fakadt ki dühösen az énekes, majd folytatta: "Egyébként továbbra is szingli vagyok, és ez egészen addig így is marad, amíg nem tarol le a szerelem,de azt is hozzáteszem, hogy meg fogom tartani magamnak a magánéletem részleteit, egészen addig, amíg stabil lábakon nem áll majd a kapcsolatom. Hogy mi történt Horvátországban a buli után, az csak rám és arra a lányra tartozik" - zárta rövidre a témát Peter Srámek.