Szabó Zsófinak még mindig van közös tetoválása Shane Tusuppal

Szabó Zsófi Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy Shane Tusupnak végleg sikerült túltennie magát Szabó Zsófin. Azon kívül, hogy több nővel is vigasztalódott a szakítás óta, most nagy döntésre szánta el magát és úgy tűnik, megszabadulhat a közös tetoválástól.
Vágólapra másolva!

Nem szokatlan, ha az úszóedzőt a tetováló szalonban látják, hiszen visszatérő vendég, már rengeteg tetoválás borítja a testét. Nem tud leállni, folyamatosan újabb és újabb motívumok tetszenek meg neki, most viszont a régi mintákat szeretné megújítani – írja a Blikk.

Legutóbbi bejegyzésében, melyet a tetoválószalonból tett közzé, csak sejtelmesen fogalmazott arról, hogy volt párjával közös tetoválását szeretné megváltoztatni. A lapozható galériában lévő fotókon, viszont megmutatta karját és az elhíresült gemkapocs tetoválást is, melyen most dolgozik Tusup tetoválómestere.

"Ma bejöttem a boltba, hogy megnézzem a következő remekművet, amelyet a csodálatos Foris György tervezett, és nem engedett elmenni anélkül, hogy ne nyúljon hozzá néhány korábbi darabjához. Alig várom, hogy elkezdhessük a munkát a következő résznél!" – fogalmazott az úszóedző a posztban.

A képek között lapozhat: