Bosszút sejt Lagzi Lajcsi, feljelentést tesz

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi tavában egy vegyi szennyezés miatt tömegesen hullanak a halak, most pedig valaki használt akkumulátorokat halmozott fel a trombitás boldogasszonypusztai birtokán. Szerinte bosszúról lehet szó, amiért a nyilvánossághoz fordult és feljelentést is tesz.
Vágólapra másolva!

"Tíz-tizenkét használt akkumulátort tettek le a bejáratomhoz közel, az erdő szélén. A tömeges halpusztulás után – a helyi környezetvédőkkel karöltve – megfigyelő kamerákat, azaz vadkamerákat helyeztünk el több helyen, amelyek mozgásra kapcsolnak be, így szerencsére azt is rögzítették, amikor a veszélyes hulladékot a portám elé halmozták. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket, ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek, és átadom a felvételeket a hatóságnak. Jól látszik az autó és a rendszám, amivel ideszállították a kiszuperált akkumulátorokat, így bízom benne, hogy hamar kézre kerítik a tetteseket" – háborgott a Blikknek Lajcsi.

Forrás: tv2

"Az elmúlt harminc évben nem történt ilyesmi a birtokomon, kétlem, hogy a véletlen műve lenne, hogy épp most rakja ide valaki ezeket az akkumulátorokat, miután a nyilvánossághoz fordultam a Mocsán és a birtokomon folyó környezetszennyezés miatt. Személyes bosszúról lehet szó, esetleg megfélemlítésről, de üzenem, nem veszik el a kedvem a környezetszennyezés elleni harctól, sőt! Az féljen, akinek félnivalója van!" - tette hozzá.