Háremet tartott a farmján a magát Jézusnak képzelő színész

film Vertical
US actor Ezra Miller poses as he arrives for the world premiere of Warner Bros. Pictures film 'Justice League' at The Dolby Theatre in Hollywood, California on November 13, 2017. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Ijesztő dolgok derültek ki a mostanában többször letartóztatott Ezra Millerről. 
Vágólapra másolva!

A Legendás állatok és megfigyelésük sztárja, a jövőre érkező The Flashben a címbeli szuperhőst játszó Ezra Millert erőszakos viselkedése miatt nemrég többször is letartóztatták pár héten belül, majd azzal is gyanúsították, hogy szexszektát működtet, illetve néhány ember eltűnésekor is felmerült a neve – különös ügyeiről itt olvashatja a korábbi cikkeinket.

Ezra Miller 2017-ben, még az összeomlása előtt Forrás: AFP/Robyn Beck

A színészről most a Vanity Fairben jelent meg egy hosszú írás, amely több forrásból is azt állítja, hogy Miller gyakorlatilag egy háremet épített ki maga köré egy vermonti farmon, amely mellesleg tele volt fegyverekkel.

A cikk szerint a színész Jézsunak, vagy legalábbis valamilyen messiásnak képzelte magát, aki a szuperhős szerepét sem csak a vásznon vagy a képernyőn öltötte magára. A házában állítólag egy oltár is volt, ahol vallási szertartásokra gyűltek össze a híveivel.

Ismerősei szerint Miller a világjárvány idején kezdett el egyre furcsábban viselkedni, de elvileg már megkezdte a terápiát, változtatna az életén egy nyilvános bocsánatkérés után.