Itt van Berki Mazsi első reakciója, miután kiderült, hogy új barátja van

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, újra hírbe hozták Berki Krisztián özvegyét egy titokzatos férfivel, akivel egy budapesti szórakozóhelyen vélték őket együtt látni. A névtelen informátor szerint az egész estét együtt töltötték és folyamatosan csókolóztak. Berki Mazsi most sajátos módon reagált a róla szóló pletykákra.
Vágólapra másolva!

Négy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel meghalt, özvegyét azonban már a második férfivel boronálják össze a gyászidő alatt. Először Nádai Anikó volt férjével hozták hírbe, amit elég gyorsan megcáfolt mind a két fél. Legutóbb állítólag egy ismeretlennel látták együtt egy szórakozóhelyen, félreérthetetlen helyzetben.

Azóta több forrásból is megerősítették a híresztelést, először is Berki Mazsi anyósa, Júlia asszony árulta el, hogy menye már nyár elején egy férfivel utazgatott. Majd egy neve elhallgatását kérő informátor is elmondta, hogy a férfit Zoltánnak hívják és már hónapok óta együtt van az özveggyel.

Most maga Berki Mazsi is reagált a híresztelésekre, bár elég sajátos módon. Instagram-sztoriban tett közzé egy videót, melyen egy kislány látható, aki arról beszél, hogy ma sem foglalkozik negatív dolgokkal.

Pozitív energiák, pozitív energiák..." - mondja a felvételen a kislány, melyhez Berki Mazsi annyit fűzött hozzá, hogy ő ma is így indítja a napját.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.