Megdöbbentő dolgot árult el magáról Varga Miklós

Varga Miklós
Varga Miklós
Vágólapra másolva!
A Máté Péter-díjas magyar színművész és énekes mögött számos szakmai siker áll, olyan darabokban láthatta a közönség, mint az István, a király, vagy a Jézus Krisztus Szupersztár. Varga Miklós most mégis elmesélte, ő valójában nem erre vágyott.
Vágólapra másolva!

Az idei Csináljuk a fesztivált! showműsorban is feltűnt Varga Miklós meglepő dolgot árult el magáról, amire senki nem gondolt volna. Az énekes bevallotta, hogy ő sosem akart művész lenni, neki teljesen más tervei és álmai voltak a jövőre nézve.

énekes. Búvár akartam lenni, pedig víziszonyom van. Sportriporternek is mentem volna, de dadogtam. Majd geológiát tanultam, a mérnöki pálya is érdekelt. Életem álma azonban nem ezek közt volt: focista akartam lenni, ami sajnos nagyon hamar kiderült, hogy életveszélyes számomra, mert egy született szívrendellenességem volt (azóta szerencsére kinőttem), így derékba tört az álmom, hogy profi sportoló legyek. Ezért aztán úgy húszévesen egy tábortűz mellett eldöntöttem végre, hogy a zenével szeretnék foglalkozni egész életemben, s azóta meg sem állok" – vallotta be a Borsnak őszintén Varga Miklós, aki azóta nem bánta meg döntését és úgy tűnik, hogy gyerekei is követik apjuk példáját.

„A gyerekeket, akik már természetesen nem gyerekek, felvették különböző iskolákba, Szabolcsot a Színművészeti Egyetemre, Vivit pedig a Pesti Magyar Színház színiakadémiájára, így ősztől mindketten színészetet fognak tanulni, nagyon elfoglaltak lesznek" – mesélte Varga Miklós, aki nagyon büszke lányára és fiára, akik örökölték édesapjuk tehetségét.