Összeomlott az utcán, lekötözve vitték a pszichiátriára az ismert színészt - videó

film cinema Horizontal
US actor Michael Pitt arrives for the screening of the film "Run With the Hunted" during the 14th Rome Film Festival (Festa del Cinema di Roma) on October 23, 2019 at the Auditorium Parco della Musica in Rome. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
A pszichiátriára szállították Michael Pittet New Yorkban, miután a járókelők rendőrt hívtak a nyilvános kiborulása miatt.
Vágólapra másolva!

Az Álmodozók egyik főszereplője, a Gengszterkorzóban hosszabban látott Michael Pitt összeomlott New York utcáin: a TMZ szerint valaki azért hívott rá rendőrt, mert különféle tárgyakkal dobálta az embereket, talán egy háztetőről.

Michael Pitt Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A kiérkező járőrök szerint a színész kimondottan zavartan viselkedett, ezért a letartóztatás helyett egy közeli kórházba szállították megfigyelésre. A TMZ videóján már a hordágyon látható lekötözve:

New Yorkban a jelenlegi szabályozás szerint legfeljebb 72 óráig lehet valakit bent tartani a pszichiátrián, ha nem önként vonult be – hacsak a kórház nem jelzi a bíróságnak, hogy az illető közveszélyes, ebben az esetben 60 napig is bent tarthatják. Egyelőre nem tudni, hogy Pitt állapotát hogyan értékelik a megfigyelés alatt.