Tovább folytatódik Solti Ádám botránya, megszólalt a szerető ügyvédje

Solti Ádám
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Solti Ádám házasságon kívül született gyerekének apasági pere szeptember elején zajlott, de a színész nem jelent meg. Most megszólalt az édesanya jogi képviselője és az egyik barátnője.
Vágólapra másolva!

"Felhevült állapotban, mindkét oldalról voltak csúnya szóváltások, de az édesanya is egy áldozat a történetben. Egy szerelmes nő aki éveken át hitt egy álomban, és aki a fenyegetőzések ellenére sem dobta el a szerelemgyermekét" - kezdte a Storynak a névtelenségét kérő barátnő, aki azt is elárulta, hogy az édesanya sosem akart a nyilvánosság elé állni.

Forrás: TV2 Sajtószoba

– szögezi le dr. Jeney Kristóf, aki úgy véli, hogy az eljárás nagy valószínűséggel egyetlen alkalom után befejeződhetett volna, ha a színész nem marad távol a szeptember elején megtartott tárgyalásról, az édesanyának ugyanis semmilyen másfajta igénye, így gyermektartásdíj-követelése sincs Ádám felé.

Ellenben dr. Jeney szerint a színésznek van: Ellenkérelmet nyújtottak be, amiben azontúl, hogy az alperes elismeri, az övé a gyerek, az áll, hogy a bíróság az édesanyát kötelezze a perköltség megfizetésére. Alperes állítása szerint ugyanis perre okot nem adott.

Ez több százezer forint megfizetését jelentheti az egyedülálló édesanyának, ha a bíróság úgy döntene, tényleg nekikell rendeznie a költséget.

A mi kérelmünkben természetesen az áll, hogy az alperest terhelje a perköltség.