Ezért a tradicionális magyar ételért rajong a világhírű hollywoodi színész - videó

The IMDb Studio At Acura Festival Village On Location At The 2020 Sundance Film Festival  Day 1 GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities FASHION film industry MUSIC
PARK CITY, UTAH - JANUARY 24: Stanley Tucci of 'Worth' attends the IMDb Studio at Acura Festival Village on location at the 2020 Sundance Film Festival Day 1 on January 24, 2020 in Park City, Utah. Rich Polk/Getty Images for IMDb/AFP
Vágólapra másolva!
A világhírű amerikai színész november 11-én töltötte be a 62. életévét, ennek örömére egy magyar jóbarátja is meglátogatta őt. Az Andy nevű nő egy jellegzetes magyar étellel lepte meg Stanley Tuccit és a köszöntésről egy videót is közzétettek a színész hivatalos Instagram-oldalán.
Vágólapra másolva!

Stanley Tucci legújabb minisorozatának, az Inside Mannek köszönhetően ismét nagy sikernek örvend, hiszen a sorozat vezető helyen áll a streaming szolgáltató listáján a premier óta. Tucci így 62. születésnapján igazán elégedett lehetett önmagával.

A színész a nagy napról egy meglepő videót is mutatott követőinek, ahol a szokásos születésnapi torta helyett egy magyar specialitást, kocsonyát kóstol, melyet az Andy nevű magyar nőtől kapott ajándékba.

Tucci evés közben nem győzte dícsérni a magyar ételt, mely szemmel láthatólag valóban nagyon ízlett neki. A videón azt is megkérdezte a nőtől, hogy hogyan és miből készül az étel, melyet büszkén meg is mutatott a kamerába. A kocsonyán kívül magyar borokat is kapott és nagyon hálás volt a különleges meglepetésért.