Megrázó részletek Ungár Anikó zenész férjének haláláról

Ungár Anikó
Vágólapra másolva!
Szívszorító részleteket osztott meg édesapja elvesztéséről Ungár Anikó színész fia, Baronits Gábor.
Vágólapra másolva!

Baronits Gábor édesanyja, Ungár Anikó és édesapja, Baronits Zsolt is színpadi emberek voltak. Utóbbi a legendás Syrius együttes alapítója. A színész mindössze 10 éves volt, amikor az édesapja meghalt.

Egy nagyon nehéz feladat volt, nemcsak nekem, anyukámnak is" – emlékezett vissza a Palikék világa by Manna Futtában című műsorában Baronits Gábor.

Ungár Anikó férje súlyos beteg volt, de fiuk gyerekként ebből csak annyit látott, hogy édesapja terápiára járt és kihullott a haja.

"Emlékszem arra a pillanatra – pont a születésnapom után ment el a papa –, még kilenc éves voltam, és egyszer a mamát félrehívtam és megkérdeztem tőle, hogy „Mama, a papa betegsége az halálos?"... Ő őszintén megmondta, hogy igen, de minden rendben lesz és meg fog gyógyulni. Amikor egy szülő ezt mondja a gyerekének, akkor onnantól kezdve az úgy lesz. Én ebben a tudatban éltem tovább, hogy minden rendben lesz, aztán nekem hirtelen jött ez a tragédia. Ott egy kicsit kiment a talaj a lábam alól" – mesélte a színész, akinek édesanyja mondta el, hogy édesapja nincs többé.

Forrás: Ungár Anikó

"Az unokatestvéreméknél voltam lent Gárdonyban, másnap jöttem haza, a mama egyik barátja jött értem.

– mondta Baronits Gábor.