Világsztárok csatlakoznak a visszatérő NOX-hoz

NOX
Vágólapra másolva!
A NOX - hosszú szünet után - újra aktív, nemrég jelent meg a friss lemezük, november 27-én pedig egy hatalmas produkcióval a színpadra is visszatérnek.  A koncert meglepetésvendéggel is készül: fellép majd az egyedülálló produkciójával világhírűvé vált Attraction Árnyékszínház, melyet a NOX egykori alaptagja, Szűcs Zoltán alapított.
Vágólapra másolva!

"Egy olyan lemez kelt életre, mely 13 hosszú éve okozott megfoghatatlan hiányérzetet bennünk és a NOX rajongóinak szívében. 11 vadonatúj dal, melyek egytől egyig erőt adnak, vígasztalnak, borzongatnak, és mosolyt csalnak az arcokra. Önazonos mégis friss, a NOX-ra jellemző hangzásvilággal, megfűszerezve az ősi magyarság eszenciájával és magyar népzene sokszínűségével"- mesélte az új albumról Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője.

Forrás: NOX

A koncert sem fog szűkölködni látványban, varázsban és meglepetésekben. A csapattól megszokott gigantikus táncszínházzal párban járó koncertre, egy különleges közreműködő is felkérést kapott. Ezt a meglepetést Szűcs Zoltán vezetésével, az Attraction Árnyékszínház produkciója hozza majd el. "Boldogan vállalták a felkérést és nagyon örültek a közös munkának, ahogy mi is! A dolog további különlegessége, hogy az Attraction Árnyékszínház nyilvánosan, még sohasem lépett fel Magyarországon a Budapest Sportarénában" - mondta.