Bódi Csabi feldolgozta édesapja legnagyobb slágerét

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Bódi Csabi pár zenésztársával együtt elkészítette az új verziót édesapja, Bódi Guszti legnagyobb slágeréből, az Aranyesőből. Nézze meg a videoklipet!
Vágólapra másolva!

Pár napja debütált Bódi Csabi, Herceg és Mr. Andreas közös szerzeménye, az Aranyeső új feldolgozása, a videoklip pedig azóta már több mint 300 ezer megtekintésnél jár. Nézze meg ön is!

"Herceg keresett meg azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha ezt a slágert feldolgoznánk. Azt mondta, van egy ötlete, hogy hogyan lehetne ezt egy modern köntösbe öltöztetni. Eredetileg ez egy 1995-ös szerzemény, aztán 1999-ben került rá egy poposabb ritmust, ami háromszoros platinalemez lett. Azóta,

Arról nem is beszélve, hogy mikor a koncertekre megyek, látom, hogy már a 3-4 éves gyerekek is kívülről tudják, éneklik velünk. Ez a jóisten ajándéka volt apukámon és anyukámon keresztül az emberiségnek" – magyarázta a Borsnak Bódi Csabi.

"Még mielőtt bármibe belekezdtünk volna, először a fatert megkérdeztem, mit szól az ötlethez. Ő természetesen igent mondott, engedélyt adott a feldolgozásra. Minden munkafolyamatot megmutattunk neki, és a faternak áment kellett mondania mindenre. A videoklippel is ugyanez volt. Az ő beleegyezésével történt minden" – tette hozzá.