Budavári Fülöp máris ajánlatokat kapott

Budavári Fülöp
Vágólapra másolva!
A TV2-n korábban a Sztárban sztár című műsorban lehetett őt látni háttérműsorvezetőként Tilla oldalán, most pedig a Farm VIP-ből esett ki Budavári Fülöp. 
Vágólapra másolva!

Budavári Fülöp külső adottságait tekintve jóképű, izmos és amolyan "nők kedvence" típusnak tűnik, éppen ezért vele szemben sok az előítélet. Butának, nagyképűnek és üresfejűnek tartották sokan, a Farmos szereplése előtt. Ám Budavári viselkedésével rácáfolt az előítéletekre, és bebizonyította, hogy mindennek az ellenkezője igaz róla. Kiesése után Instagram-oldalára rengeteg pozitív üzenet érkezett női követőitől, sőt, van, aki egyenesen a következő Nagy Őként látná őt szívesen újra a képernyőn.

"Annyira jóindulatú és kedves ember vagy. Sajnálom, hogy nem vetted észre, Völgyi mennyire manipulatív és kétszinű. Viszont te mindenki számára egy nagyon kellemes meglepetés voltál ebben a műsorban." - írta egy kommentelő.

"Őszintén szólva a Sztárban sztárban nem voltál annyira szimpatikus, nem tudnàm megmondani miért. De most, annyira imádtalak ebben a műsorban!!!! Azt hittem te fogod megnyerni. Remélem bent a Zsuzsit szétszedik..." - írta egy másik.