Kiderült, mivel ünnepel a 40 éves Bikini

D. Nagy Lajos állítólagos fia exhumáltatná apját halála után, Bikini együttes gázsigaléria
Bikini együttes 1 035 000 forintot kap egy koncert után
Vágólapra másolva!
40 éves a Bikini zenekar, de csak jövőre ünneplik: májusban adnak nagykoncertet az Arénában.
Vágólapra másolva!

A Bikini jövő májusban lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, így ünneplik a fennállásuk 40. évfordulóját – ami azonban idén van. A zenekar basszusgitárosa, a Lojzinak becézett Németh Alajos a Borsnak elmondta, miért döntöttek úgy, hogy 2023-ra halasztják a fellépésüket.

A Bikini énekese, D. Nagy Lajos a színpadon Forrás: MTI/Komka Péter

"Idén vagyunk negyven éve a pályán, de decemberben már nem volt hely a Papp László Arénában, és mindenképp ott szeretnénk ünnepelni. Áttettük május 5-re a bulit, addig még lehet gyakorolni. Komolyra fordítva a szót, úgy dolgozunk, mint a színházak, évadot csinálunk, amire próbálunk, de nem változtatunk rajta, csak a következő évben, viszont 200 dalból lehet választani" – magyarázta.

"Hangulat alapján. Attól is függ, hogy éppen mi van a levegőben. Milyen események vannak, amiket érdemes dalokkal megtámogatni. Persze vannak nóták, amiket nem lehet kihagyni a kosárból. Ilyen az Adj helyet magad mellett, a Mielőtt végleg elmegyek, a Részegen ki visz majd haza. A sztenderd slágerek mindig felcsendülnek" – mondta még arról, hogy mi alapján választják ki a dalokat.