Terhességéről beszélt a 39 éves Kustánczi Lia

Kustánczi Lia
Vágólapra másolva!
A DJ novemberben jelentette be, hogy babát vár. Most a 21. hétben jár, a párjával pedig külföldön töltik az ünnepeket.
Vágólapra másolva!

A 39 éves kismama, aki az első gyermekét várja, a Blikknek elárulta, hogy azok a rosszullétek, amelyek a legtöbb terhességnél megjelennek, már nem gyötrik. "Nagyon jól érzem magam, szerencsére a rosszullétek elmúltak. Alapvetően energikus vagyok, de azért szoktam nagyokat is aludni. Alapvetően figyelek a táplálkozámosra, de nem vonok meg magamtól semmit. Mértékkel eszem mindent, és nagyokat sétálok. Más sport most nem esik jól, s figyelek arra, amit a testem jelez" - mesélte.

Forrás: Kustánczi Lia/Instagram

Ez életem legboldogabb időszaka, nagyon régóta vágytam már arra, hogy édesanya legyek, a párom személyében pedig megtaláltam a tökéletes társat. Thaiföld varázslatos hely, nagyon jó energiája van, teljesen feltölti az embert. Januárban jövünk majd haza" – mondta.

Az utazást gondos tervezés előzte meg a baba miatt. "Egyeztettem az orvosommal, aki nyugodt szívvel elengedett. Szerencsére nem vagyok veszélyeztetett terhes, nincs semmi egészségügyi problémám. Thaiföldön pedig vannak kiváló magánkórházak, ha bármi gond adódna. Nagyon vigyázok magamra, rengeteget pihenek, és csupa olyan ételt eszem és olyan helyeken, amitől nem lehet bajunk" - tette hozzá.