Botrány az Exatlonban: Salander Dorina képmutatással vádolja Pap Dorcit

Exatlon, Salander Dorina
Vágólapra másolva!
Salander Dorina és Pap Dorci között volt egy kis feszültség az Exatlon Hungary All Starban, előbbi ugyanis az influenszereket szidta – miközben utóbbinak is ez a munkája.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon Hungary All Starban látható Salander Dorina kikelt az influenszerek, a közösségi médiában befolyásoló szerepet betöltő emberek ellen: szerinte sohasem őszinték, folyamatosan hamis képet mutatnak magukról és a világról.

Exatlon, Salander Dorina Forrás: TV2

"Az az elsődleges céljuk, hogy mindenki szeresse őket, szeretnének folyamatosan megfelelni a külvilágnak, emiatt nem vállalják fel az őszinte véleményüket. Ez egy olyan életstílus és hozzáállás, ami tőlem nagyon távol áll. Én szeretnék önazonos lenni, és szeretném, ha az önképem elsődleges forrása nem az lenne, hogyan látnak mások. Ezért nevetséges nekem ez az egész influenszerkedés. Mire befolyásoljanak engem olyan emberek, akik még nagyon fiatalok? Így túl sok élettapasztalatuk sincs, egyáltalán nem tartoznak az én érdeklődési körömbe, és általában ezt parodizálom" – magyarázta a Borsnak Dorina.

Pap Dorci Forrás: TV2

Játékostársa, Pap Dorci akár meg is sértődhetett volna ezen, hisz ő is influenszerkedéssel keresi a kenyerét, de annyira nem vette magára a kirohánst: "Sajnos ez otthon, a való életben is egy negatív kifejezés lett, amit én nem értek. Ahogyan Hanna kiakadt, hogy Geri a szájára vette a tanári állását, ugyanúgy kiakadhatnék ezen is, mivel nekem ez a munkám. Nem jó érzés, hogy ezt minősíti, de igyekszem ezt is elengedni és nem a szívemre venni" – mondta.