Rejtélyes betegség támadta meg az Exatlon játékosát

Adu Laci
Vágólapra másolva!
Bár Adu László csak pár nappal ezelőtt tért vissza az Exatlon versenyébe, máris komoly veszélybe került a játéka, a versenyző ugyanis folyamatos orvosi segítségre szorul.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon All Star játékosa már az első napon rosszul lett a pályán. Kezdetben a dominikai éghajlatnak tulajdonították a dolgot, ám a következő versenynapon ismét megszédült, méghozzá annyira, hogy át is lépett az ellenfél területére. A stáb orvosai természetesen azonnal komoly vizsgálatokba kezdtek. Pontos diagnózis egyelőre nincs, de arra gyanakszanak, hogy László korábbi koronavírus-fertőzése állhat a háttérben, a titokzatos betegség annak szövődménye lehet.

Forrás: Adu Laci/Instagram

Itt azt mondták az orvosok, ez akár a korábbi koronavírus-fertőzésem szövődménye is lehet... Attól nagyon félek, hogy esetleg emiatt kell búcsúznom a játéktól. A fizikumommal, úgy gondolom, nincs komolyabb probléma, hiszen egy évadot már végigvittem. Nagyon szeretnék versenyezni, nem akarok emiatt hazamenni" - nyilatkozta az állapotával kapcsolatban a Ripostnak a versenyző.