Kucsera Gábor és Tápai Szabina többet nem szerepelnek együtt házastársként

Kucsera-Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Többször felmerült már a pletyka, hogy elválnak, de továbbra is egy párt alkot Kucsera Gábor és Tápai Szabina.
Vágólapra másolva!

Kucsera Gábor a Bestnek mondta el, hogy még tart a házasságuk, és nem váltak el, sőt, fel sem merült a szakítás. Csupán arról van szó, hogy a gyermekeik érdekében szeretnének visszavonulni a nyilvánosság elől.

Forrás: Kucsera-Tápai Szabina/Instagram

A családi állapotunkat nem az tükrözi, van-e rólunk friss közös kép az interneten. Nagyjából másfél évvel ezelőtt megbeszéltük Szabinával, hogy amint Bence első osztályos lesz, kivonjuk a házasságunkat és a családunkat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános oldalainkról. Egyre gyakrabban felismerték a fiunkat, mi pedig nem szerettük volna, hogy bármiféle előnye vagy hátránya származzon neki – és később a húgainak – az ismertségből " - mesélte Kucsera Gábor, aki egyre kevésbé viseli jól a nyilvánosságot. "Már csak olyan szereplést vállalok, amihez kedvem van, és nem szeretném megosztani a hétköznapjaim minden pillanatát az interneten" - mondta.

Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt, és ami a jelenlegi énemtől nagyban különbözik" - tette hozzá Tápai Szabina.