Még mindig teljesen maga alatt van Kulcsár Edina elhagyott férje

Kulcsár Edina és Csuti
Vágólapra másolva!
Csuti életének nagy részét jelenleg a munka és a sport teszi ki, és minden erejével igyekszik a magánéleti nehézségekből kilábalni.
Vágólapra másolva!

"Amíg egy pár voltunk Edinával, minden közös volt. Nagyjából megbeszéltük, hogy ezek közül mi az, amivel ő, és mi az, amivel én foglalkozom a továbbiakban. Ez rengeteg feladat, és közben nem tudom elkerülni, hogy ne törjenek rám a múlt emlékei. Ahhoz pedig még idő kell, hogy Edinával megtanuljunk úgy mosolyogni egymásra, ahogy azt a gyerekeinknek látniuk kell"- mondta a Storynak Csuti, aki igyekszik a sportba menekülni.

Forrás: Csuti/Instagram

"A boksz és a kondi kőkemény kikapcsolódás a számomra. Amikor püfölni kell a zsákot, az sokat segít. Az edzőm is mondja, hogy az utóbbi időben egyre nagyobbat ütök és egyre gyorsabban" - folytatja az üzletember, aki felidézi, hogy amikor tükörbe néz, hiába látja magát egyre jobb formában, a múltja még kíséri, hiszen három hónapja még Kulcsár Edinával és a gyerekeivel együtt, egy családban éltek.

De látom azt is, hogy napról napra erősebb vagyok. Tudom, hogy még soha nem fejlődtem akkorát érzelmileg, mint a mostani 'pofon' után" - árulta el.