Zaklatta a vendégeket a bárban, letartóztatták a híres színészt

Ezra Miller az Egy különc srác feljegyzései New york-i premierén
Ezra Miller az Egy különc srác feljegyzései New york-i premierén
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben kapkodhatják a fejüket a film,- és sorzatrajongók, hiszen egyre több erőszakos cselekmény történik kedvenceikkel. Legutóbb Will Smith viselkedése döbbentette meg a nyilvánosságot, most egy újabb hollywoodi sztár viselkedett erőszakosan, akit végül le is tartóztattak.
Vágólapra másolva!

Ezra Miller neve főleg a képregényrajongók számára lehet ismerős, ugyanis ő alakítja a The Flash (A Villám) nevű szuperhőst a DC Comics által forgalmazott filmekben.

Miller hawaii vakációja során keveredett bajba a hatóságokkal, amikor is egy honulului bárban agresszívan viselkedett és trágárságokat üvöltözött. Először egy karaokézó nő kezéből tépte ki a mikrofont, majd egy dartsot játszó férfinak esett neki.

A bár tulajdonosa hiába nyugtatta Millert, az tovább randalírozott a szórakozóhelyen, így kénytelen volt a tulajdonos végül kihívni a rendőröket. A hatóságok március 27-én – nem sokkal éjfél előtt – vették őrizetbe a színészt, akit azóta el is engedtek, ugyanis saját maga fizette ki az 500 dolláros, majdnem 170.000 forintos óvadékot.