Korda Györgynek megjósolták, hogyan fog meghalni

Budapest, 2016. szeptember 14. Balázs Klári (született: Boros Klára) énekesnő és férje, Korda György táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Korda Györgynek a halála körülményeiről is beszélt egy spiritiszta, a jóslat hatására egy dologról le is mondott az énekes.
Vágólapra másolva!

Korda György a Borsnak mesélt arról, hogy egy régi jóslat hogyan változtatta meg az életét: "Tizen-egynéhány éve, amikor még uszodába jártam, és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem, és elmondta, ő a világ Spiritiszta Szövetségének az elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára. Meghívtam egy kávéra a szállodánkba, és elárulta nekem, látja az aurámat, illetve, hogy van egy védőangyalom" – kezdte az énekes, aki a leírás alapján a nagynénjét is felismerte az őrangyalában.

Korda György a feleségével, Balázs Klárival Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Megkérdeztem tőle, látja-e meddig fogok élni, mire azt felelte: Csak annyit mondok, hogy nem Magyarországon fogja befejezni az életét. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat, és soha többé nem utazok külföldre" – tette hozzá Korda, aki korábban az egész világot bejárta, csak az Egyesült Államokban harmincötször volt.