Agresszíven támadják az Exatlon játékosát, pedig a szabályt végig betartotta

Somhegyi Krisztián, Exatlon
Vágólapra másolva!
A kékek drukkerei dühösek, pedig csak taktikáztak a Bajnokok.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a legutóbbi adásban a mezőny egyik legjobbja, Somhegyi Krisztián úgy döntött, hogy megmenti a kieséstől Tóth Dávidot, és ő áll ki a kékek kiesőjelöltje ellen. Krisztián láthatóan ellötyögte a Dávid elleni futamokat, hogy az egykori Nagy Ő maradjon még pár hetet, így Provoda Jodes őt kapta ellenfélnek, és nagyon simán ki is kapott tőle.

Somhegyi Krisztián, Exatlon TV2

Somhegyi biztosra ment, neki 3 medálja is volt, azaz 3 "élettel" többel rendelkezett, ráadásul ő 60%-on állt, Jodi meg csak 25%-on. Krisztián tehát nem szegett szabályt, csak taktikázott, de ez nagyon nem tetszett a kékek híveinek - pedig a Kihívóknak nem baj, ha elveszítenek egy olyan sportolót, aki négyből három futamot elveszített. Emberként, társként persze fájhat egy ilyen veszteség, de a pontokat tekintve nem, ráadásul Jodi a mezőny leggyengébb tagja volt (a pénteki adás előtt).

tv2

"Furcsállom, hogy a szabályzat lehetővé teszi, hogy valaki eladja a mérkőzést, elcsalják, megbundázzák a futamokat. Számomra döbbenet, hogy a bajnokoknak nevezett egyének kihasználják ezt a lehetőséget. Zozót kellett volna küldeni több okból!" - írta egy mérges kommentelő.

tv2

"Ezt hívják bundának, mikor valaki eladja a meccset. Gratulálok, bajnokok! A sportszerűség mintaképei vagytok. Hánynom kell tőletek. Nem is értem, hogy miért dönthetnek a játékosok, és miért nem alapból a két legrosszabb statisztikájú játékos párbajozik" - morgott egy másik netező.

"Krisztián, nagyot csalódtam benned, ez a taktika nem tetszett. Az nem tetszik, hogy bajnok létedre ilyen elhatározásra jutottál, hogy egy nálad gyengébb játékost ejtettél ki, három medállal felkészülve.Undorító volt!" - kesergett egy hozzászóló.

Sok olyan kommentelő is van persze, aki védi Krisztiánt és Dávidot, mert amit tettek, az nem szabályellenes. Egy éve volt olyan, hogy a kékek négy medállal segítették Buzás Dórit, hogy ejtse ki saját csapattársát - akkor Dóri végül a második helyig jutott. Idén, az All Star-évadban nem lehet átruházni a medált, ezért volt kénytelen Somhegyi Krisztián meglépni ezt.