Kínos dolgot vallott be magáról Cinthya Dictator

Cinthya Dictator
Vágólapra másolva!
Cithya Dictatort még Varga Viktor oldalán ismerhette meg a közönség, de viharos kapcsolatuk nem tartott örökké. A fotós már három éve van jelenlegi párjával, akivel egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt ő eltervezte.
Vágólapra másolva!

Egy beszélgetés során egy kínos dolgot árult el jelenlegi kapcsolata kezdeteiről.

„Tomi elhívott randizni, és meg azt gondoltam, mivel

Alapvetően úgy vizsgáltam egy férfit, akkor mentem el vele randizni, hogy azt láttam, van benne potenciál arra, hogy jó férj legyen. Nekem ez fontos volt, egy régi vágású lány vagyok, ha nem is így nézek ki" – vallotta be a modell, hogy – azóta komollyá vált – kapcsolatára egykor csak holmi gyakorlatként tekintett.

Cinthya Dictator mindig is úgy állt a randizáshoz, hogy az első legyen az utolsó, nem akart sűrűn partnert váltogatni és feleslegesen húzni az időt.

„Amikor kiderült, hogy az első nem lesz az utolsó, és a második sem lesz az utolsó, akkor úgy véltem, legalább a harmadik legyen az... Most tartok a harmadiknál, és őt tervezem az utolsónak. Igaz, az elején nem gondoltam arra, hogy ebben van ennyi, nem volt ráírva, hogy jó férjnek" – idézi a Bors a fotós szavait.