Drámai közleményt adott ki Berki Mazsi

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi hallgatásba burkolózott férje tragikus halála óta, egyetlen bejegyzésben hozta ismerősei és követői tudomására, milyen érzések kavarognak benne, és egyúttal mindenkit megkért, hogy tartsák tiszteletben a család gyászidőszakát.
Vágólapra másolva!

A bejegyzés óta nem adott hírt magáról Berki Krisztián özvegye, azonban komoly döntést kellett meghoznia a napokban, a történtek miatt. Kislánya születése után Berki Mazsi mélyebben kezdett foglalkozni a baba-mama témával, saját csoportot is indított a Facebookon és már régóta belekezdett egy tematikus tábor szervezésébe is.

A nagy sikerű csoport már majdnem tízezer taggal rendelkezik és szép számmal jelentkeztek a májusi időpontra hirdetett táborra is. Az özvegynek fájó szívvel, de le kellett mondania az eseményt férje halála és családja, valamint saját lelkiállapota miatt, így a tábort hirdető Facebook csoportban közleményt adtak ki és lemondták a meghirdetett dátumot. Egyelőre nem tudni, hogy később megrendezésre kerül-e az esemény, de azt ígerik a szervezők, hogy minden jelentkezőt meg fognak keresni a további részletekkel.

„Kedves Táborozók! Sajnos a pénteki tragédia miatt a tábor elmarad. A szállodával egyeztetve, a mai napon mindenkivel egyesével felveszik a kapcsolatot. Megértéseteket köszönjük!" – áll a csoportban közzétett bejegyzésben.