34 évvel ezelőtti képet mutatott Szulák Andrea, kinn van a fél melle - fotó

Szulák Andrea: " A türelmetlenségem időnként nagyon tudott kínozni"
Vágólapra másolva!
"Történelmem... Ungár zenekarral. 1988 nyara, Marina Bár, Balatonfüred" - írta a kép mellé Szulák Andrea, aki egykor még a Neotonban is énekelt. A szexi képért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Szulák Andrea nagyjából a rendszerváltás környékén lett országosan ismert, amikor a Neoton Família szakadása után az egyik fél vele tervezte a folytatást. „Abban a helyzetben én voltam a bosszantó elem. A közönség megszokta Csepregi Évát, aki a sikerért, az elismertségért nagyon megdolgozott. Majd egyszerre érkezett egy teljesen más rezgésű, más színpadi jelenlétet képviselő énekesnő, aki próbálta folytatni az utat, amit Éva már tökélyre vitt. Nem működött gördülékenyen, nem is volt rajta áldás. A közönségben zavart keltett az új felállás, teljesen érthető módon. Létrehoztunk egy szerintem a mai napig vállalható lemezt, de nem erőltettük tovább a formációt" – emlékezett vissza egy interjúban Szulák Andrea.

A trónörökös a lemez címe, ez a Neoton első stúdióalbuma a kettéválása után, melyen már nem Csepregi Éva, hanem Szulák Andrea az együttes énekesnője. A felvételek a New Tone és az Omega stúdióban készültek 1990-ben. Az énekesnő most egy még korábbi, 1988-as képet mutatott, lapozzon!