Az Exatlon Hungary sztárja bevallotta, hogy összejött az egyik barátja exével

Viczián Viktória
Vágólapra másolva!
Nem titkolózik tovább Somhegyi Krisztián, aki most a talágatások után lismerte: valóban együtt vannak a 2017-es Miss Earth Hungary győztesével, Viczián Viktóriával.
Vágólapra másolva!

A legnagyobb érdeklődés Kemp Zozo és Somhegyi Krisztián magánéletét övezi. Tavaly februárban követői buktatták le a BMX-világbajnokot, hogy szépségkirálynővel jött össze. Viczián Vikivel a lebukás után már közös videót is posztoltak, de csak pár hónapig voltak együtt. Az Exatlon All Star évada után, április végén egy TikTok-videó szúrt szemet a rajongóknak, ahol Zozo exét, Somhegyi Krisztián öleli magához. Akkor ment is a kombinálás, hogy párcsere történt, de az érintettek nem erősítették meg a gyanút.

Hétvégén viszont olyan közös, intim fotót osztott meg a Bajnokok szépfiúja, amiből egyértelműen kiderül: összejöttek a lánnyal. A 24 óráig elérhető Instagram-poszthoz, amin egymáson fekszenek fürdőruhában, annyit írt a műugró: "Legjobb védekezés a nap ellen!"

A Bors megkereste a sportolót, aki nem titkolózott. "Nagyon jól érezzük magunkat együtt, találkozgatunk, igen együtt vagyunk.

De felnőtt emberek vagyunk, ők mindketten tovább léptek. Így teljesen tiszta lappal indultunk neki ennek a kapcsolatnak!" - mondta.