Bárdosi Sándor már az esküvőjén utált táncolni, mi lesz így a Dancing with the Starsban?

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb
A harmadik évad táncospárjai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc Vavra Bence és Lissák Laura Pap Dorci és Sebesi Hunor Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna Zimány Linda és Bődi Dénes Iván Bence és Stana Alexandra Rubint Réka és Andrei Mangra Somhegyi Krisztián és Tóth Katica Csobot Adél és Hegyes Bertalan Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Bárdosi Sándor elárulta, hogy miért vállalta a szereplést a TV2 táncos vetélkedőjében, a Dancing with the Starsban.
Vágólapra másolva!

Bárdosi Sándor lesz az egyik versenyzője a Dancing with the Stars új évadának, Szőke Zsuzsanna oldalán fogja megmutatni, hogy mennyit tudott elsajátítani a profi koreográfiákból.

Testalkata, mackós mozgása miatt sokan talán arra számítanak, hogy Emilióhoz hasonlóan inkább a szórakoztató vonalat fogja képviselni, szerinte ez azonban szóba sem jöhet: "Nem majomkodhatok, hiszem én az egész birkózó társadalmat képviselem. Lehetek vicces, szórakoztató, de a munkában nincs hülyeség" – mondta a Blikknek.

Szőke Zsuzsanna és Bárdosia Sándor Fotó: Csudai Sándor - Origo

Bárdosi egyébként nem az a táncos alkat, már az esküvőjén is szenvedett miatta: "Az esküvőmön ugyan táncoltan, de nem élveztem. Be kell vallanom, sosem értettem, amikor valaki azt mondta, megyek táncolni, és milyen klassz lesz. Nem értettem, hogy abban mi a jó, miért nem ül csak le egyet sörözni, annak legalább van értelme. De arra vágyom ebben a műsorban, hogy végre élvezzem a táncot" – magyarázta.

A birkózó egyébként éppen a felesége, Ildikó miatt vállalta a szereplést: "Azért mondtam igent a TV2 táncos versenyére, hogy lenyűgözzem a feleségem. Ő ugyanis meg van győződve arról, hogy béna vagyok a táncban. Be szeretném neki bizonyítani, hogy nincs igaza. Az a célom, hogy Ildi döbbentem üljön majd a tévé előtt és ne is higgye el, amit lát" – közölte.