Csocsesz már együtt is él az új barátnőjével

Csocsesz
Vágólapra másolva!
Csocsesz és Angi eddig is minden szabadidejüket együtt töltötték, így nem volt kérdés, hogy mi lesz a következő lépés. Az énekes otthonában kezdték meg közös életüket.
Vágólapra másolva!

Pár hónappal ezelőtt jelentette be Csocsesz, hogy rátalált a szerelem. Igaz, eleinte volt benne némi aggály azzal kapcsolatban, hogy az emberek vajon hogyan reagálnak majd a hírre.Kedvesével, Angival hosszú éveken át barátok voltak, s míg az énekes házasságban élt, meg sem fordult a fejükben, hogy másképp tekintsenek egymásra. Csocsesz feleségének halála után egy évvel azonban összejöttek.

Forrás: Csocsesz/Instagram

A bejelentés óta 3 hónap telt el, ez idő alatt a szerelmük egyre jobban elmélyült. A napjaik minden szabad percét együtt töltötték, így nem volt kérdés, hogy minden szempontból az a legjobb, ha az összeköltözés mellett döntenek.

– kezdte a Borsnak Csocsesz.

A zenész elmesélte, hogy az otthonában összességében minden a régi. Nem cseréltek bútorokat, dísztárgyakat és a családi képek a helyükön maradtak. "Minden kint van, a közös családi fotók a gyerekekkel, amiket Gyöngyi kirakott, Angi pedig odakerült a képek mellé. Semmi probléma nincs ebből, ő nem féltékenykedik, én pedig ügyelek arra, hogy meglegyenek az arányok. Nem tüntettem el ezeket, persze nincs telerakva a falam emlékképekkel, de a családi fotók továbbra is kint maradtak. Nem is akarok hozzányúlni és nem is került szóba" - árulta el.