Csúnya eséssel ért véget minden idők legrövidebb és legbénább rúdtánca - videó

Pacific Pole Dancing Championships lifestyle Horizontal rúdtánc
Samantha Ingram competes in the 2018 Pacific Pole Championships at the Convention Center in Los Angeles, California on April 7, 2018. - Combining dance and acrobatics, originally began as entertainment in strip clubs, pole dancing soon became mainstream as a form of exercise and expression. Competitions are now held in countries throughout the world and has a participant level estimated at over 30,000 in the US. (Photo by Mark Ralston / AFP)
Vágólapra másolva!
Az internetezők most épp egy szerencsétlenül járt binikis nőn nevetnek, aki úgy gondolta, hogy a szállodai szobában előad egy kis rúdtáncos bemutatót. 
Vágólapra másolva!

Nagy lendülettel érkezik, a rúd felső része kiszakad a plafonból (vagy már eleve nem is volt rendesen rögzítve), makd azt látjuk, hogy a szexinek szánt produkció úgy ér véget, hogy jóformán el sem kezdődött. A nő hatalmasat esik, és nagy szerencse, hogy nem vágja meg az üvegajtó, nem esik a fejére a sarkával a tévé, mert annak nem lett volna jó vége. Túlélte nagyobb bajok nélkül, erre következtetünk abból, ahogy a végén vihognak a lányok.