Folytatódik a Csináljuk a fesztivált!

Csináljuk a fesztivált
Vágólapra másolva!
Új évaddal jön a Csináljuk a fesztivált! A Duna nagyszabású showműsorának folytatásába a nézők még nagyobb szerepet kapnak: augusztus 20-tól szavazhatnak, mely magyar slágerek szerepeljenek a műsor következő évadában.
Vágólapra másolva!

Új slágerekkel és előadókkal folytatódik a Duna TV-n a közmédia tavaszi sikerműsora, a Csináljuk a fesztivált! című korszakokon átívelő, grandiózus zenés produkció. A Peter Šrámek győzelmével zárult tavaszi évad óta számtalan pozitív nézői visszajelzést kapott a csatorna, a social media felületeken több százezren nézték vissza a videókat. A nagy érdeklődés miatt a csatorna még idén folytatja a műsort.

A Csináljuk a fesztivált! legutóbbi nyertese, Peter Šrámek Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az új évadban a nézők még inkább részt vehetnek az évszázad újabb nagy slágerének kiválasztásában: hétről hétre a hirado.hu oldalon szavazhatnak arról, hogy melyik magyar dalokat szeretnék látni a műsorban.

A Csináljuk a fesztivált! új évadának slágereiről augusztus 20-tól indul a közönségszavazás.

A nézők hetente különböző évtizedek öt dedikált dala közül választhatják ki, melyek kerüljenek be az adásba. A nézői szavazást követően szakmai zsűri véglegesíti a dalok listáját. Az első héten az Aranykor slágereiről, az 1910-es és '50-es évek közötti időszak dalai közül lehet választani.

A Csináljuk a fesztivált színpada Fotó: Szabó Gábor - Origo