Ezt gondolja Cinthya Dictator eljegyzéséről Varga Viktor

Varga Viktor a perui dzsungelben
Vágólapra másolva!
Molnár Tamás, aki korábban az Anti Fitness Club csapat tagja volt, eljegyezte a fotóst, akivel korábban Varga Viktor is jegyben járt.
Vágólapra másolva!

Varga Viktor és Cinthya Dictator hat évig alkottak egy párt. Cintit a napokban Amerikai körutazásuk alatt eljegyezte új szerelme.

Láttam, jó helyeken járnak, és igazi összhang van köztük. Én szeretem őt, és szeretném, hogyha boldog lenne" - mondta az énekes a Borsnak.

Forrás: Instagram/Varga Viktor

A lapnak a saját szerelmi életéről is mesélt: "A barátnőmmel tökéletesen vagyunk. Esküvőt viszont nem tervezek. Én nem hiszek ebben az intézményben. Volt idő, amikor nagyon tetszett ez a gondolat. Most azt gondolom, hogy az, amikor igazán szereti egymást két ember, és megvan a feltétel nélküli szeretet, akkor az mindennél fontosabb, a papírnál is, a féltékenykedésnél és a monogámiánál. Ezek csak megnehezítik az emberi létet. Az ember szabadnak született, nem hiszem, hogy birtokolni kell bárkit, és nem hiszem, hogy engem is birtokolnia kell valakinek. Sokkal szentebb és szebb az, amikor valakit el tudunk engedni. És akkor az a valaki, vissza is jön, mindig" - mesélte.