Lerombolta a hurrikán az Exatlon pályáit

Kempf Zozo
Vágólapra másolva!
Elképesztő pusztítást végzett a Dominikai Köztársaságban a Fiona hurrikán. Nemcsak a Money or Love forgatását lehetetlenítette el, de az Exatlon pályáit is megtépázta.
Vágólapra másolva!

Szinte a földdel tette egyenlővé az Exatlon pályáit a Dominikai Köztársaságot sújtó Fiona hurrikán. A sportrealityből ismert tájat is elérte a pusztító hurrikán, miután előzőleg árvizeket és jelentős károkat okozott Puerto Ricóban.

Forrás: Exatlon/Instagram

Néhány hónapja az Exatlon Hungary All Star versenyzői még kint voltak a festői környezetben, mely most katasztrófa sújtotta területnek minősül. Több játékos is kifejezte sajnálatát a történtekkel kapcsolatban, a Borsnak a második évad bronzérmese, Kempf Zozo így nyilatkozott:

- mondta Zozo, aki év elején még kint volt Dominikán az All Star évadban.

"Sajnálom a pályákat, nehéz lesz visszaépíteni, de biztos vagyok benne, hogy még szebb lesz, mint volt. Szerencsére, mikor mi voltunk ott, nem volt ilyen hatalmas vihar. Az eső viszont nagyon tudott ömleni, volt, hogy a faházban arra ébredtem, hogy a deszkák között csöpög a víz a fejemre" - nosztalgiázott a BMX-es fiú, aki szívesen visszamenne versenyezni, ha felkérnék.

Forrás: Kempf Zozo/Instagram

A Dominikai Köztársaságban egyébként jelenleg is forgatják a SuperTV2-n látható Money or Love című műsort, melynek munkálatait le kellett állítani a hurrikán pusztítása miatt.