Kulcsár Edina végigsírta 2021-et, az új évet pedig egy vallomással kezdte

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina rendhagyó módon köszöntötte az új évet: 2021-es nehézségéről, komor lelkiállapotáról írt az Instagramon egy hosszú posztban.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina konkrétumok nélkül vallott lelkiállapotáról, magánéleti nehézségeiről, az azonban egyértelműen kiderült (az első kommentben is folytatódó) Instagram-posztjából, hogy nincs jól, 2021 számára a küzdelemről szólt:

"Sokáig gondolkodtam, hogy fel merjem-e vállalni azt az állapotom, ami a leginkább jellemző volt rám a 2021-es évben, de maradt még bennem annyi, hogy hű legyek önmagamhoz, így őszintén vállalom a nehézségeimet. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, esetleg hetei, de a 2021-es év megmutatta nekem, hogy huzamosabban, akár egy éven át is lehet rossz! Sokszor csak ültem, meredten bámultam magam elé, és azon gondolkoztam, hogy miért is sírok? Hiszen megvan mindenem, egészségesek a gyerekeim, és gyönyörű a családom. Aztán év végéhez közeledve végre kezdtem mindenre rájönni" – írta az elején, de 2022-nek már a megoldás reményével vágott neki.