Farkas Alexa megrázó vallomása: Kipróbáltam a kokaint, a fű nélkül aludni sem tudtam

Farkas-Koholák Alexa
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő őszinteséggel mesélt élete legnehezebb időszakáról Farkas Alexa, aki ma már boldog házasságban él férje, a 26 évvel idősebb Balázs oldalán.
Vágólapra másolva!

Alexa önismereti útja négy évvel ezelőtt kezdődött, amikor úgy érezte, bármivel foglalkozik, semmiben nincs a helyén. Ez az útkeresés olyan kétségbeesésbe kergette a fiatal lányt, hogy a drogokban keresett megoldást. "Mondhatjuk ezt menekülésnek, mivel folyton kétségek gyötörtek: szerettem volna megérteni, mi miért történik a világban, és hol van mindeközben az én helyem. Tizennyolc évesen kerültem a média körforgásába, nagyon fiatal voltam, és csak arra vágytam, hogy szeressenek, elfogadjanak. Persze, legbelül éreztem, hogy valami nagyon hiányzik, de ezt akkor még nem tudtam megfogalmazni magamnak.

A fű a végén már mindennap kellett, nélküle már aludni sem tudtam" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Farkas-Koholák Alexa

Alexa sokáig nem tudta, merre induljon, míg aztán találkozott spirituális mesterével, Farkas Balázzsal, akivel szerelem szövődött közöttük. "Amíg a média világában beskatulyázva éltem, folyamatosan foglalkoztattak. A sorozat után még tévéztem, de már nem nagyon akartam ezt az egészet, szerettem volna önálló utat járni, megtalálni, ki vagyok én és mit akarok kezdeni az életemmel. Balázsnak rengeteg dolga volt velem, többször visszaestem... és most nemcsak a fűre gondolok, hanem minden olyan dologra, ami régi, rossz beidegződésem volt" - árulta el.