Horváth Gréta házassága véget ért, férje egy másik nő miatt hagyta el őt és a kisfiát, amit, mint írja, nagyon nehéz lesz feldolgozniuk.

"Nekem és Filipnek a 2022-es év, a mély érzelmi megrázkódtatással, és nem felhőtlen örömmel indult. Eddigi életem során megtapasztaltam, vannak nehézségek, és az élet elém is gördített egy nagyot, az elmúlt napok eseményeit nézve és megélve. Mindig is egy nagyon erős nő voltam, amivel igyekeztem példát mutatni, aki talpra tudott állni, mert van kiért, és van miért! Az engem ért fájdalmakat gyermekem és családom, barátaim körében igyekszem feldolgozni, a legfontosabbat szem előtt tartva. Elsősorban ÉDESANYA, és csak utána következik az, hogy nő vagyok! Csak és kizárólag a gyermekem, és a saját lelki gyógyulásomat fogom szem előtt tartani, és ezért képes vagyok felülemelkedni a múlt, és a jelen történésein. Elengedni valakit méltósággal kell, bármi is történt. Nekem ezt tanították, és ezt szeretném Filipnek is átadni!" - írta oldalán.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Úgy döntöttem, hogy közösen a gyerekkel szakemberhez fordulunk, hogy ezt az őrületet enyhíteni tudjuk magunkban. Őt még nagyobb veszteség érte mint engem, és nagyon nehéz neki elmagyarázni mi is történt.

Folytatom az életünk a munkám, és azt amit a legjobban szeretek az alkotást, teremtést" - tudatta a követőivel az Instagramon.