A tévésztár kilencéves lánya a TikTokon fedezte fel, hogy apja megcsalta az anyját

Jennifer Aydin and Bill Aydin
Vágólapra másolva!
Jennifer Aydin, The Real Housewives of New Jersey (magyarul: New Jersey valódi háziasszonyai) reality televíziós sorozat szereplője a Page Sixnek adott interjúban számolt be arról, hogyan tudta meg a 9 éves kislánya azt, hogy az apukája megcsalta őt, tíz évvel ezelőtt és hogyan reagált a család többi tagja a hírre.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aydin sosem gondolta volna, hogy a gyerekeinek arról kell majd egyszer beszélnie, hogy az apukájuk, a plasztikai sebész, Dr. Bill Aydin megcsalta őt tíz évvel ezelőtt. Múlt nyáron mégis sor került minderre, amikor a The Real Housewives of New Jersey reality televíziós sorozat 12. évadát forgatták. Lánya, a 9 éves Olivia a TikTokon fedezte fel a kiszivárgott információkat, amit azonnal meg is cáfolt, megvédve a szüleit. Sajnos azonban nem tudta a híres anyuka védelmébe venni a férjét: valóban, 10 éve, amikor a 4. gyerekükkel volt várandós, a plasztikai sebész megcsalta őt.

Jennifer Aydin and Bill Aydin Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Astrid Stawiarz

Olivia hihetetlenül jól fogadta apukája félrelépését, azt mondta az anyukájának:

Az Aydin házaspár nem tehetett mást, a gyerekeik elé álltak és megbeszélték velük, hogy mikor és miért történt a házasságtörés, amire a 17 éves Justin úgy reagált, hogy ő sosem szeretne erről többet beszélni, míg a 14 éves Gabriella érezte talán a legjobban becsapva magát. A kicsiknek nem mesélték el, mert ők még csak 5 évesek.

Az orvos légyottjára azután derült fény, miután Margaret Josephs, aki szintén a reality sorozat háziasszonya Teresa Giudice medencés partyján szóba hozta. Hogy a féltékenység, irigység vitte rá a titok leleplezésére vagy más, az kérdéses, mindenesetre az Aydin-család számára a sorozat forgatásai és az, hogy kibeszélték magukból az érzéseiket egyfajta terápiaként szolgált, tudjuk meg Jennifer Aydin nyilatkozatából.

A műsort csütörtökönként sugározza a Bravo TV.

(A Page Six cikke itt olvasható.)